Projectmonteur Mengers

Wat doe je als Projectmonteur Mengers?
Als Projectmonteur Mengers werk je zelfstandig aan de bouw en montage van nieuwe installaties, pleeg je onderhoud en los je storingen op aan bestaande installaties. Houd je van een grote afwisseling van werkzaamheden en locaties? Dan is dit jouw uitdaging!

De werkzaamheden vinden voornamelijk plaats op de diverse locaties van onze klanten, maar ook in de werkplaats in Heerhugowaard. Door ons internationale karakter zijn de werklocaties zowel in binnen- als buitenland.

Wanneer passen wij bij elkaar?
Je bent in bezit van een MBO diploma WTB of iets vergelijkbaars en/of hebt ervaring in een soortgelijke functie. Je beschikt over een grote mate van zelfstandigheid en een flexibele instelling. Je bent in staat om technische tekeningen te lezen en hebt ervaring in het bewerken en monteren van onderdelen. Laservaring is een pré evenals ervaring in het reviseren van tandwielkasten. Verder zal je ook contact hebben met de klant en is het van belang dat je goed kunt communiceren in zowel de Nederlandse als Engelse taal. Kennis van de Duitse taal is een pré. Daarnaast heb je een hands-on mentaliteit en ben je natuurlijk service- en oplossingsgericht.

Gelukkig, we hebben nog steeds je aandacht!
De thuisbasis voor deze functie is Heerhugowaard. We bieden een marktconform arbeidsvoorwaarden pakket; een passend salaris behorende bij de functie en pensioen. Ook bieden wij de benodigde opleidingen.

Herken jij jezelf in bovenstaande en wil je samen met ons bouwen aan je toekomst?
Dan ontvangen we graag een korte motivatie met CV t.a.v. afdeling HR via jobs@heilig-group.com. We zien je reactie graag tegemoet!

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld, wij zoeken en vinden zelf onze nieuwe collega’s.

  • Drop files here or
    Accepted file types: doc, docx, txt, pdf, jpg, pdf.
  • Drop files here or
    Accepted file types: doc, docx, txt, pdf, jpg, pdf.
  • Wanneer je bij ons solliciteert verwerken wij je persoonsgegevens in overeenstemming met onze privacyverklaring. Ga voor meer informatie naar ons Privacybeleid